Monday, November 15, 2010


2 comments:

  1. There are a lot of things to see and to do in Cambodia. To take an interesting photos from amazing temple; or from our peoples; tasting our foods etc...
    More detail please following this site address
    http://siemreapprivatetour.webs.com/

    ReplyDelete
  2. This is comment from BELGIUM tourist and he wrote this comment and sent me his comment in Dutch Language. and here it is.

    Language Dutch
    Country BELGIUM / The NETHERLANDS

    Hallo,

    Renat heeft ons tijdens een dagtocht op een zeer aangename wijze kennis laten maken met de tempelcomplexen in Siem Reap.
    Zijn formule om je zelf de complexen te laten bezoeken, maar wel tijdens de rondrit te kunnen ontspannen in een koele auto sprak ons erg aan.

    Vooraf vraagt hij je welke complexen je wil bezoeken. Hij kan je daarbij helpen omdat hij redelijk kan inschatten hoeveel tijd je ongeveer met een bezoek kwijt bent en wat het beste moment is om een bepaald complex te bezoeken (niet te druk, zonlicht etc).

    Tijdens de rondrit vertelt Renat over de geschiedenis van Cambodja en de tempels. Vervolgens kun je zelf de tempels bezoeken. Hij gaat niet met je mee, dus je kunt op eigen tempo rondwandelen en verkennen. Met de walkie-talkie kun je aangeven als je terug naar zijn auto gaat. En inderdaad zoals beloofd deze heeft hij dan met de airco weer lekker koel en water heeft hij ook gekoeld paraat. Zeer aangenaam want het kan af en toe heel heet worden. Voor het vinden van een restaurant om een lunch te nemen kan hij je ook helpen.

    Renat doet zijn best om de tocht naar je zin te doen en is gevoelig voor kritiek. Zijn engels is voldoende om hem te kunnen volgen.

    Wij wensen hem in inder geval veel succes! en u een aangenaam verblijf in het fantastische Cambodja met als hoogtepunt Siem Reap / Angkor Wat.

    Met vriendelijke groet,

    Jack en Thieu.

    mat-ko@hotmail.com
    December 27, 2010 7:41 PM

    ReplyDelete

About Me

This is other amazing temple after any main 1 in side Angkor area. 10 year experience i hope that your trip going to be smooth and cool with less crowded itinerary.Come and see the real view that be better than I could description. come and take the most beautiful photos like me. contact me by this E: blueskyranet@gmail.com